יום רביעי, 29 באוגוסט 2012

מקרוני אנד צ'יז


500 גרם מקרוני בצורה קטנה וחלולה
60 גרם חמאה
1/4 כוס קמח
2.5  כוסות חלב 3%
1 ביצה
200 גרם גבינת צ'דר/ גבינה צהובה מגורדת
רבע כפית פלפל שחור טחון
50 גרם פרמזן מגורדת

הכנה:
לבשל את המקרוני לא בישול מלא, הוא צריך להיות עדיין מעט קשה. לסנן ולהניח בצד. בקערית קטנה לטרוף את ביצה ולהניח בצד. לחמם תנור ל- 200.
בסיר גדול על אש נמוכה להמיס חמאה ולהוסיף בבת אחת את הקמח, בעזרת מטרפה לערבב במרץ כ- 5 דקות. להוסיף את החלב ולהמשיך לערבב עד שהחלב מסמיך. להעביר 3 כפות מהחלב החם לביצה ולטרוף במרץ עד שאחיד. לשפוך את הביצה לסיר, לערבב עד שאחיד ולהוסיף צ'דר, פלפל ולערבב. להכניס לסיר את המקרוני, לערבב וליצוק לתבנית מלבנית, חסינת חם או מזכוכית. לפזר מעל פרמזן ולהכניס לתנור  20 דקות, עד ששחום מלמעלה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה